När det är dags att tapetsera om

Drömmer du om att förnya ditt hem är det viktigt att komma ihåg att det finns många sätt att göra det på. Låt inte rädslan för höga kostnader stoppa dig från att göra om hemma. Det finns nämligen gott om sätt att förnya utan dyra avgifter. Du kan till exempel tapetsera om. Eftersom du kan utföra arbetet själv, är det bara själva tapetkostnaden och kostnad för material som kostar något. Det brukar vanligtvis inte bli särskilt dyrt.

Välj rätt tapet och åstadkom stor förändring

Du kanske har tittat i några tapetkataloger och upptäckt att det finns väldigt få tilltalande alternativ. Låt inte det sätta stopp för dina planer. Välj något online så kan du åstadkomma rejäl förändring. Där kan du hitta tapeter som ger unika väggar. Du kan till exempel satsa på en fototapet. Antingen låter du en sådan pryda en fondvägg, eller alla väggar. Detta kommer få ditt hem att se som nytt ut.

Gör jobbet själv eller ta hjälp av en vän

För att komma billigt undan bör du göra jobbet själv. Klarar du inte av det, kan du be en vän om hjälp. Om din vän tapetserar ditt hem, kan du hjälpa till med något annat hos denne. Kanske behöver denne få hjälp med inredningsidéer, fönsterputsning eller andra uppdrag.