Sätt rätt stämning hemma

 Belysning kan användas för att sätta rätt stämning där hemma, speciellt nu när det börjar bli lite mörkare om kvällarna. Du kan både skapa mysig stämning såväl inomhus som utomhus med rätt belysning. Lampor är viktiga av många anledningar, du måste till exempel ha rätt belysning för att kunna se ordentligt när du lagar mat, läser eller arbetar. Genom att möblera med belysning sätter du guldkant på inredningen.

Andra saker som förhöjer stämningen där hemma

Förutom belysningen finns det flera andra saker som höjer stämningen på din inredning. Filtar och kuddar är en rejäl stämningshöjare, välj gärna extra mjuka varianter för att göra det extra mysigt. Plädar och kuddar i ull är inte bara fina utan de ger dig också rejält med värme under kalla höst- och vinterkvällar. Matcha med en snygg duk och en mjuk matta för en mer hemtrevlig känsla.

Olika typer av stämningsfull belysning

En stämningsfull belysning behöver inte vara så skarp och det är också klokt att använda färgade lampor eller ljusslingor för en mysbelysning. Vägglampor kan också ge det där lummiga ljuset som höjer stämningen. Om du inte vill ha tända ljus av någon anledning kan du med vanlig belysning ändå skapa den där härliga mysstämningen. Just ljusslingor är bra då de kan sättas på väggen, viras runt trappräcket och mycket annat.