Skapa en trivsammare tillvaro både ute och inne

Om ni har fått gnagare som tagit sig in i huset så gäller det att försöka bekämpa dessa på bästa sätt. Det gäller att skapa en trivsammare tillvaro både ute och inne. Idag så bekämpas dessa på ett effektivt sätt och är det inte många så kan man med hjälp av mus-skrämma, fällor eller produkter i cederträ få bort dessa.

Det är inget som man vill ha in i sina hus och det gäller att se till så att kompost och annat som kan dra till sig dessa ligger långt från huset. En lite mus eller råtta behöver inte mycket utrymme för att kunna ta sig in i ett hus. Skaffa er det som krävs för att bli va med dessa gnagare. Om det är för mycket av dessa så kanske det är lika bra att ta in Anticimex eller annat företag som driver skadedjursbekämpning.

Försök att täta så mycket ni kan vid husets fot och sockel. Är det luftintag så sätt ett tätt galler så det inte går att ta sig in via dessa. Städa kring kompost och vid soprum. Finns det tillgång till ätbart så finns det alltid en risk att det drar till sig gnagare av olika storlekar. Om man gör rätt så behöver man inte riskera att man får dessa problem både ute och inne i sitt hus.