Bästa uteplatsen

Nu när sommaren är precis bakom hörnet börjar det verkligen bli dags att börja se över uteplatsen där man skall spendera alla sena sommarkvällar. Har ni allt som behövs? Behöver något införskaffas?

uteplats

Belysning

Med tanke på vilken sajt detta ändå är så är det inte konstigt att vi börjar med belysningen. Denna gången skall vi dock fokusera på en helt annan typ av belysning, en belysning som man inte ser. Det hela handlar om infravärme och infrarött ljus för uppvärmning av uteplatsen. Just infravärmen är ett väldigt bra val på uteplatser då lösningar som fungerar genom att värma upp luften är väldigt ineffektiva då luften inte kan stängas inne. Tack vare att infravärmen istället arbetar med infrarött ljus (värmestrålning) så värms huden upp direkt istället för att värmas upp via luften.

Trädgårdsdekorationer

För att förgylla uteplatsen lite extra kan det vara härligt att införskaffa lite prydnader eller andra dekorationer att placera runt omkring. Är man riktigt modig så är de klassiska trädgårdstomtarna fortfarande en valmöjlighet, annars finns det även lite mer roliga och moderna alternativ. För att riktigt lyxa till det kan man införskaffa snygga facklor eller eldkorgar för att samtidigt lysa upp, ge värme och dekorera.