Hösten är här så belys din trädgård

Om man har en trädgård så kan det vara trevligt att se den även när höstmörkret kommer. Hösten är här så belys din trädgård efter bästa förmåga. För att det ska bli så bra som möjligt så är det förstås utomhusbelysning som gäller. Det kan även finnas anledning att sätta skymningsrelä på er belysning så den tänds per automatik och släcks när det blir ljusare.

När det blir mörkare utomhus så är det mysigt med lite belysning i en trädgård. Det gäller att man planerar detta i god tid så man inte behöver hålla på när det börjar bli blötare och kyligare utomhus. Välj det som passar bäst i er trädgård. Glöm för all del inte jordfelsbrytare när man arbetar med elektricitet utomhus. Det kan finnas en fördel att ta in en elektriker som fixar uttag i er trädgård redan tidigare. Då är det mesta bara att koppla in när det väl är dags.

Förbered även för vintern och eventuell julbelysning. Det kan vara lättare att klättra upp i något träd med belysning redan under hästen. Den syns knappt då den inte är tänd så den behöver inte kopplas in på el förrän det närmar sig advent. Det är otroligt stämningsfullt att sitta inne i värmen och titta ut över sin trädgård och all den belysning som man valt. Vi behöver ljus och när det är som mörkast så får vi hjälpa till med att skaffa fin trädgårdsbelysning.